2012. június 29., péntek

22. Édes csók


-Emlékszel mit mondtál nekem tegnap?-kérdezte halkan, közben egyre közeledett ajkaidhoz.
-Jézusom, mit mondtam?
-Hogy odáig vagy értem..-jelent meg kaján vigyor a képén.-És azt is kérdezted..hogy én így vagyok-e veled...nos..
-Jézusom!-forgattad a fejed!
-Shh..nos..itt a válaszom!-ezzel lassan ajkaidhoz hajolt, majd lágy csókot lehelt azokra. Először próbáltál ellenkezni, de Riri csókjától egyszerűen elvesztetted az eszed. A fellegekben jártál, megszűnt minden más. Csak Te voltál és Ő. Felkapott karjaiba, majd a háló felé indult. Óvatosan letett ágyadra, majd föléd hajolt, meg nem szakítva az édes csókot. Édesből szenvedélyesre váltott, nagy harcot vívtak nyelveitek. Hirtelen megtörte a csókot a jóképű maknae.

-Mondanom kell valamit!
-M-Mi lenne az?-ültél fel.
-Huu..-vett egy nagy levegőt-Szeretlek!-hajtotta le a fejét.
Csodálkozva fülelted ezt a gyönyörű szót, majd mikor eljutott a tudatodig mit is mondott, rávetetted magad. Hatalmas csókkal adtál választ vallomására.
-Én is szeretlek!-súgtad két csók között.

Riri lehámozta rólad a felsőd, majd a melltartód kapcsával kezdett játszadozni.
-Gyere már le!-vacakolt hátad mögött, majd végre sikerült lerántania rólad.-Na végre!-majd elhajította a szoba egyik sarkába.Közben lerángattad róla a nadrágot és pólóját, majd megszabadítottad az utolsó darabtól. Ő is így tett, majd ajkaidról letért a nyakadra, ahol jó pár percig kényeztetett. Egyre lentebb csókolgatott, majd melleidet vette kezelésbe. Az egyiken a nyelvével dolgozott, a másikat kezével masszírozgatta. Keze lekalandozott legérzékenyebb pontodhoz, majd hirtelen beléd nyomta két ujját. Gyorsan kezdett el mozogni, s mikor már érezted a végét egyre nagyobbakat sóhajtottál. Ekkor a maknae kihúzta ujjait, mire csak nyöszörögtél, hogy csinálja tovább. Ekkor lassan beléd hatolt férfiasságával, amire hatalmasat nyögtél. Lassan kezdett el mozogni benned, miközben melleiddel játszadozott. A lassúból gyorsabb tempó lett, majd pár mély lökés után éreztétek, hogy hamarosan eléritek a gyönyört. Hangosan ziháltátok egymás nevét, majd kisebb sikítással élveztél el alatta. Követett Ő is, majd beléd lövelte forró nedvét. Fáradtan esett rád, majd puszikkal lepte el arcod.
-__________________! Tudnod kell, hogy mindig is Szerettelek..csak titkoltam..és nem hagyhatom, hogy az a barom elvegyen tőlem.-lihegte. Válaszként leheltél egy csókot ajkaira. -Lennél a barátnőm?-ült fel.
-Lennék a barátnőd!-mosolyogtál, majd szenvedélyes csókba forrtatok össze.

Másnap Riri ébredt fel hamarabb. Mosolyogva nézte milyen édesen alszol, miközben simogatta piros arcod. Lassan nyöszörögni kezdtél, majd kipattantak szemeid.
-Jó reggelt!-mosolyogtál.
-Jó reggelt!-kaptál egy reggeli csókot. Hirtelen rágurultál, majd így folytattátok a csókcsatát. Ekkor belépett valaki az ajtón, így megzavarva titeket.

-Mi folyik itt?!-förmedt rátok, mire szétugrottatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése