2012. június 29., péntek

21. "Pandu"


SeungRi éppen a kocsiba keresett valamit, mikor meglátott kiszállni Adam autójából. Mikor összeestél, a maknae azonnal feléd rohant és felkapott izmos karjaiba.

-____________! Én vagyok, nyugi!
-Pandupandupandu-cirógattad arcát, miközben elindult veled a házba.-Tudtad, hogy odáig vagyok érted?
-Shh..!!
-Te is értem?-vontad kérdőre.
-Igen, igen de halkan..még a szüleid felébrednek!-csitítgatott, miközben lepakolt az ágyra.
-Maradj itt velem! Ne hagyj egyedül!-kaptál a keze után.
-Nem lehet!-nézett az ajtóra, nehogy valaki meglássa.
-Kérlek kérlek kérlek!-nézted ártatlan szemekkel, miközben magadhoz rántottad.
-Jó..jó..-lefeküdt melléd, betakargatott, majd megvárta míg álomba szenderülsz.
Ámulva nézte angyali bájod, gyönyörködött benned. Simogatta arcod, és lágy puszikkal lepte el azt. Még eltétovázott melletted egy keveset, majd elindult haza. Másnap hatalmas fejfájással ébredtél. Gyorsan bekaptál egy jó erős gyógyszert, majd visszazuhantál az ágyba. Ekkor csörrent meg a telefonod. YG volt az, aki behívott pár órára, mert a 2NE1 koreográfusa nem tudott bemenni, így segítened kellett nekik. Életkedv nélkül zuhanyoztál le, majd indultál dolgodra. A fiúk már bent voltak, énekórájuk volt. Kemény négy órát nyomtatok le a csajokkal, mikor hullafáradtan a kocsid felé igyekeztél. Ekkor elkapott egy kar, és lassan visszarántott. Adam volt az, valami papírokat jött elintézni.

-Szia! Hogy vagy?
-Szia! Másnaposan!-kuncogtál.
-Nem ismételnéd meg velem ezt az estét?-mosolygott.
-Jaj Adam..te egy nagyon rendes, aranyos srác vagy, de barátságnál nem lehet több köztünk!
-Szomorúan hallom..de ha adnál nekem egy esélyt..kérlek! Had próbáljalak meg elhódítani! Soha nem láttam hozzád hasonló szépséget!
-Ugyan már..nem tudom Adam..adj egy kis időt!-hezitáltál.
-Rád bármeddig várok.-beszálltál az autódba közben, és indultál haza.

SeungRi is nem sokára végzett, beszélni akart veled, de te már nem voltál ott. Kattogott az agya, mit is tegyen, hiszen odáig van érted, és tegnap te is azt mondtad, hogy te is érte. Bár részeg voltál, de aki részeg, általában őszinte. Végül arra jutott, bármi áron, de elnyeri a szíved. Ötletét megosztotta Jiyongal, aki helyeselte a tervet. Riri hazaért, gyorsan ledobta cuccát, majd rohant házatok felé.

-Riri! Szia! Gyere be!-jelent meg hatalmas vigyor képeden.
-Szia! Figyelj..nem lenne kedved..megnézni egy jó kis filmet?-vetette fel ötletét.
-Nincs semmi dolgom..szóval..mit nézünk?-tapsikoltál.
-Romantikus vagy horror?-mutatott fel két DVD-t.
-Hm..legyen a horror!
-Wow! Jó legyen..de bevallom, ha félek..sírok!- Meg kell majd vigasztalnod!-nevetett.
-Értettem főnök!

Elkezdtétek a filmet, ami először nem is volt olyan szörnyű. Majd fél órás várakozás után jöttek az izgalmak, te pedig kezeddel takartad el szemed. Mögülük lested SeungRi reakcióit, aki tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket. Kuncogni kezdtél, amikor idióta fejeket vágott be. A film talán legfélelmetesebb része jöhetett, mikor Riri egy hatalmasat visított. Te erre akkorát ugrottál, hogy leestél a kanapéról. A maknae utánad nyúlt, majd kacarászva húzott vissza.
-Nem vagy vicces!-fenyegetted.
Folytattátok a mozizást, már a vége felé járt a film. Igaz, hogy horror volt,de szerelmi szálak is kötődtek. A végén a két főhős egymásra talált, és szenvedélyes csókban törtek ki. Zavarba jöttél, így elfordítottad a fejed, mire SeungRi felemelte állad, kisöpörte hajad arcodból, majd közeledni kezdett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése